Gran Torino

                                            


Kualiteti : "HD" (720p)

Kategoria: Drame

Aktoret :  Clint Eastwood, Bee Vang, Christopher Carley...

Permbajtja e Filmit: Nje veteran i luftes ne Kore mundohet te ndihmoje nje djale te ri i cili u mundua t'i vidhte nje Gran Torino te vitit 1972.

 Vleresimi sipas "IMDB" : 8.2 / 10 

 

 

 

 

 

 


Kini Kujdes... Ofendimet nuk do te pranohen dhe nuk do shfaqen si koment

comments powered by Disqus