Identity Thief

Identity Thief


Kualiteti: "HD" (720P)

Kategoria: Komedi,Krim

Aktoret:  Jason Bateman, Melissa McCarthy, John Cho ...

Përmbajtja e filmit : Biznesmeni zemerbute dhe i sjellshem Sandy Patterson udhëton nga Denver në Miami për t'u përballur me nje grua te pademshme e cila ka jetuar me te deri pas vjedhjes se identitetit te Sandy's...

Vlerësimi sipas IMDB 5.6 / 10

 

 


Kini Kujdes... Ofendimet nuk do te pranohen dhe nuk do shfaqen si koment

comments powered by Disqus