Jobs

                                            

Jobs


Kualiteti : "HD" (720p)

Kategoria:Biografi,Drame

Aktoret :  Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad...

Permbajtja e Filmit: Historia e jetes se Steve Jobs qe nga braktisja e kolegjit dhe triumfi i tij ne boten e teknologjise duke u bere nje nga sipermarresit me te nderuar te shekullit te 20-te ...

 Vleresimi sipas "IMDB" : 5.6 / 10

 

 

 

 

 


Kini Kujdes... Ofendimet nuk do te pranohen dhe nuk do shfaqen si koment

comments powered by Disqus